Olemme liiketoiminnan ja luovan alan kehittäjä. Tarjoamme palvelupaketteja yritystoiminnan ja hyvinvoinnin kehittämiseksi. Monipuolistamme yhteistyökumppaniemme palvelutarjontaa luovia menetelmiä hyödyntävillä kokemuspaketeilla. Mahdollistamme luovan alan ammattilaisille työskentelymahdollisuuksia valtakunnallisesti ja yritysyhteistyössä, tuomalla oman palvelumuotoiluosaamisemme osaksi CLAPin palveluita.

Mikä on CLAPin tapa toimia?

Arvomme ovat luovuus, luonto ja laatu. Kohennamme, uudistamme, mahdollistamme ja autamme yrityksiä. Työkaluinamme ovat taiteen eri muodot yhdistettynä yrityssektorin ymmärrykseen. Luovuus asuu meissä jokaisessa.

Haluamme kehittää yritysasiakkaidemme toimintaa niin että se näkyy myös loppuasiakkaiden, henkilöstön tai tekijöiden kannattavuudessa. Haluamme että CLAP palvelut vaikuttavat asiakkaidemme kasvuun nyt ja tulevaisuudessa. Palveliuissamme on selkeitä palvelumalleja joiden avulla pystyt yhden kumppanin kanssa kehittämään yrityksesi / tiimisi toimintaa myös tulevaisuudessakin.

Miksi CLAPin toimintatapa yrityksille?

  • Palvelemme koko Suomessa
  • Yhteistyökumppaneidemme ja taiteilijoiden palvelut ovat Suomen parasta tasoa
  • Pidämme sopimuksistamme kiinni – varmistamme aikataulut
  • Parhaiden taiteilijoiden kanssa vähennät riskejä
  • Pidämme toimituksista kiinni, viestimme aktiivisesti
  • Kehitämme laatuamme jatkuvasti ja seuraamme asiakastyytyväisyyttä
  • Toimimme ammattitaiteilijoiden kumppanina
  • CLAPin kanssa onnistut varmasti

Minkälaista kumppania etsit? Mitä jos tekisit tänään toisin? Tutustu palvelupaketteihimme!

Kuvassa Thomas Pryke,
kuva: Tommi Mattila

TAITEILIJAYHTEISTYÖ

Suunnittelemme, tuotamme ja välitämme yrityksille valtakunnallisesti CLAP-konseptin palveluita. Olemme verkostoituneet satojen ammattitaiteilijoiden kanssa Suomessa, mutta haluamme kehittyä jatkuvasti ja pysyä ajanhermoilla. Toimimme valtakunnallisesti mahdollistaen taiteilijoille/luovan alan ammattilaisille työskentelymahdollisuuksia osana CLAP-konseptia. Jos olet ammattitaiteilija, testaa voisitko taputtaa kanssamme kohentajana, aktivaattorina, uudistajana tai kylväjänä?

TARJOAMME JA ETSIMME PALVELUKONSEPTEJA VALTAKUNNALLISEEN VÄLITYKSEEN

Kehitämme ja välitämme erilaisia luovan alan palvelukonsepteja valtakunnallisesti. Oletko kiinnostunut hyödyntämään jo olemassa olevia luovan alan konsepteja yrityksesi tai julkisen sektorin palveluiden kehittämisessä? Pyörää ei tarvitse keksiä uudelleen, sillä CLAP välittää laadukkaita Suomessa testattuja luovan alan palvelukonsepteja kasvattamaan asiakastyytyväisyyttä ja palvelutarjontaa. Konseptien avulla ratkaisemme asiakkaidemme ongelmia ja autamme kasvattamaan palvelutarjontaa ja asiakastyytyväisyyttä.

Haemme jatkuvalla haulla valtakunnalliseen välitykseen arvoihimme sopivia ja testattuja luovan alan palvelukonsepteja. Tarjoamme taiteilijoille/luovan alan toimijoille ainutlaatuisen mahdollisuuden kasvattaa ansaintamahdollisuuksia ja laajentaa toimintakenttää. Tutustu tästä konseptiin, jonka kehitimme kirjastoihin.