Olemme luovan alan ja liiketoiminnan kehittäjä. Tarjoamme luovia menetelmiä hyödyntäviä palvelupaketteja yritystoiminnan ja hyvinvoinnin kehittämiseksi. Monipuolistamme yhteistyökumppaniemme palvelutarjontaa luovia menetelmiä hyödyntävillä kokemuspaketeilla. Mahdollistamme luovan alan ammattilaisille työskentelymahdollisuuksia valtakunnallisesti ja yritysyhteistyössä, tuomalla oman palvelumuotoiluosaamisemme osaksi CLAPin palveluita.

CLAP-KONSEPTI YRITYKSILLE

Clap tarjoaa yrityksille ainutlaatuisia palvelukokonaisuuksia, joissa hyödynnetään luovia menetelmiä. Arvomme ovat luovuus, luonto ja laatu. Kohennamme, uudistamme, mahdollistamme ja autamme yrityksiä. Työkaluinamme ovat taiteen eri muodot yhdistettynä yrityssektorin ymmärrykseen. Luovuus asuu meissä jokaisessa. Mitä jos tekisit tänään toisin? Tutustu palvelupaketteihimme!

Kuvassa Thomas Pryke,
kuva: Tommi Mattila

TAITEILIJAYHTEISTYÖ

Suunnittelemme, tuotamme ja välitämme yrityksille valtakunnallisesti CLAP-konseptin palveluita. Olemme verkostoituneet satojen ammattitaiteilijoiden kanssa Suomessa, mutta haluamme kehittyä jatkuvasti ja pysyä ajanhermoilla. Toimimme valtakunnallisesti mahdollistaen taiteilijoille/luovan alan ammattilaisille työskentelymahdollisuuksia osana CLAP-konseptia. Jos olet ammattitaiteilija, testaa voisitko taputtaa kanssamme kohentajana, aktivaattorina, uudistajana tai kylväjänä?

TARJOAMME JA ETSIMME PALVELUKONSEPTEJA VALTAKUNNALLISEEN VÄLITYKSEEN

Kehitämme ja välitämme erilaisia luovan alan palvelukonsepteja valtakunnallisesti. Oletko kiinnostunut hyödyntämään jo olemassa olevia luovan alan konsepteja yrityksesi tai julkisen sektorin palveluiden kehittämisessä? Pyörää ei tarvitse keksiä uudelleen, sillä CLAP välittää laadukkaita Suomessa testattuja luovan alan palvelukonsepteja kasvattamaan asiakastyytyväisyyttä ja palvelutarjontaa. Konseptien avulla ratkaisemme asiakkaidemme ongelmia ja autamme kasvattamaan palvelutarjontaa ja asiakastyytyväisyyttä.

Haemme jatkuvalla haulla valtakunnalliseen välitykseen arvoihimme sopivia ja testattuja luovan alan palvelukonsepteja. Tarjoamme taiteilijoille/luovan alan toimijoille ainutlaatuisen mahdollisuuden kasvattaa ansaintamahdollisuuksia ja laajentaa toimintakenttää. Tutustu tästä konseptiin, jonka kehitimme kirjastoihin.