Image

TEEMME NÄKYMÄTTÖMÄSTÄ NÄKYVÄN

Pidämme haasteista ja vastaamme asiakkaan haasteeseen luovalla ratkaisulla. Olemme uusi toimija välittäjäkentässä ja mukana luovissa projekteissa niin välittäjinä, tuottajina, kehittäjinä ja palvelumuotoilijoina. Tarjoamme uudenlaisia ja ajankohtaisia työkaluja tulevaisuuden kasvua ja kilpailukykyä varten. Käytämme ratkaisuina luovuutta ja rakennamme näkymättömästä näkyvän.                         
Do you want more Claps?

Välitämme ajankohtaisesti

Perinteisesti luovien alojen ammattilaisia on käytetty TYKY -päivillä. Kyllä, CLAP tekee sen myös- mutta keskitymme pitkään vaikutusaikaan ja positiivisen muutoksen aikaansaamiseen.

Olemme enemmän kuin luovien palveluiden välittäjä. Olemme sillanrakentaja, kehittäjä, lisäarvon tuottaja, soveltaja ja yhteistyökumppani. Kehitämme aktiivisesti uusia ansaintamalleja luovien alojen toimijoille. Rakennamme uusia palveluita kasvaville yrityksille. Takaamme että palvelumme ovat asiakaslähtöisiä ja helppoja ostaa. Koulutamme yrityksiä hyödyntämään luovien alojen ammattilaisia erilaisissa tilanteissa: tiimien rakentaminen, yrityskulttuurin kehittäminen, myynnin tukeminen, markkinointiviestin rikastaminen, yrityksen erottautumisen parantaminen sekä muistijäljen jättäminen asiakkaalle ja henkilökunnalle. 

Tällä hetkellä

  • Työskentelemme yhteistyökumppanina lisättyä todellisuutta hyödyntävän yrityksen brändin kehittämisessä ja auttaen tiedon keräämisessä.
  • Suunnittelemme luovia työpajoja kasvattamaan luovuutta ja vapauttamaan työilmapiiriä.
  • Kasvatamme toiminnallisten taidetyöpajojen kautta tiimin sisäistä luottamusta, avoimuutta ja lisäämme hyvinvointia työyhteisöissä.
  • Visualisoimme laatu ja lakitermejä muistettavaan muotoon. Tuomme huumorin ja uuden tyylin johdon tueksi parantamaan toiminnan laatua.
  • Tuotamme sisältöä yrityksen käyttöön arkisen toiminnan oheen, jossa huomioimme asiakkaat ja viestin välittämisen.
  • Tuotamme tapahtumia brändin tueksi, hyödyntäen taide-elämystä ja luovan toiminnan vaikuttavuutta muistijäljen kasvattamiseksi.
  • Havainnoimme digitaalisuuden, yhteistyöverkostojen ja teknologian vaikutusta keinoälyn avulla.
  • Kehitämme organisaatiota pelillisyyden avulla nopeuttaen sopeutumista muutokseen.
  • Hyödynnämme erilaisia tiloja kohderyhmän aktivoimisessa ja tarinankerronnassa, hyödyntäen pelillisyyttä ja teemoittaen oppimisseikkailuita.

  • Kohtaamme asiakkaitamme suunnitelmallisesti kuuntelemalla, luottamuksella ja esiintymisvarmuudella erilaisissa tapahtumissa kuin arkisissakin tilanteissa.

Tunnemme, ymmärrämme ja opimme

Olemme saaneet työskennellä yritysten, SOTE-toimijoiden kanssa, koulujen, instituutioiden, verkostojen, taiteilijoiden ja muiden välittäjien kanssa. Tiedämme markkinoiden tilanteen, tarpeen ja mahdollisuudet tarkasti. Työskentelemme mielellämme yhteistyössä eri toimijoiden kanssa. 

Näistä toimialueista meillä on käytännön kokemusta: B2B palveluliiketoiminta, taide- ja kulttuurisektori, meriteollisuus, SOTE- ja kuntasektori, koulutustoiminta, valmistava teollisuus, viestintä, kulttuurituotanto, kansainvälisyys, vientiliiketoiminta, tapahtumatuotanto, palvelumuotoilu ja luovan alan tuotekehitys.