CLAP ON LUOVIEN ALOJEN SOVELTAJA

ME OLEMME

Arvojamme ovat luovuus, avoimuus ja elämys. Uskomme luovien alojen kykyyn ratkaista haasteita muuttuvassa ympäristössämme. Haluamme kasvattaa asiakkaidemme liiketoimintaa luovien alojen menetelmillä; kehittyä ja muuttua yhdessä. Ymmärrämme asiakastamme. Ratkaisemme arjen haasteita ja elävöitämme arkea luovien menetelmien kautta. Toteutamme palvelumme yhteistyössä asiakkaan sekä luovien alojen ammattilaisista koostuvan yhteistyöverkoston kanssa. Rakennamme siltoja eri toimijoiden välille, tuoden oman osaamisemme palvelumuotoiluun.

PALVELULUPAUKSEMME

COMMUNICATE – Rakennamme siltoja asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme välille, tuoden oman osaamisemme palvelumuotoiluun.

LEADER – Tunnemme luovien toimijoiden mahdollisuudet tuottaa lisäarvoa yrityksen palveluille, henkilöstölle ja tulevaisuudelle.

ACTIVATION – Aktivoimme ja osallistamme luovin menetelmin tavoitteena kannattava positiivinen muutos.

POSITION – Toimimme tavoitteellisesti rakentaen parempaa toimintakulttuuria yhdessä asiakkademme ja yhteistyökumppaneidemme kanssa.

Luovien alojen soveltaja

Toimitamme luoksenne luovia menetelmiä hyödyntävät työpajat tai koulutukset. Luovien menetelmien kautta tarjoamme yrityksille uusia näkökulmia koulutuksen, markkinoinnin ja myynnin työvälineiksi mm. sote-, matkailu- ja yrityssektoreilla.

“DO YOU WANT MORE CLAP?”  OTA MEIHIN YHTEYTTÄ