Tarjoamme yrityksille ainutlaatuisia palvelukokonaisuuksia, joissa hyödynnämme luovia menetelmiä, omaa palvelumuotoiluosaamistamme sekä yrityssektorin tuntemusta. Arvomme ovat luovuus, luonto ja laatu. Onnistumme luovin menetelmin: kohennamme, uudistamme, mahdollistamme ja autamme yrityksiä.

CLAP tekee alkukartoituksen yritykselle. Kartoitus on Clapille ja yhteistyökumppanille työkalu, jolla palvelukokonaisuus saadaan mahdollisimman hyvin palvelemaan kunkin yrityksen ja työyhteisön tarpeita.

CLAP on erikoistunut vaikuttavien innovatiivisten yritystä kehittävien palveluiden tuottamiseen. Saamme aikaan onnistumisia yhdessä yritysten kanssa. CLAP kuuntelee ja kehittää yhdessä yrityksen kanssa.

Toimimme valtakunnallisesti, yhteistyössä ammattitaiteilijoiden ja luovan alan toimijoiden kanssa. Suunnittelemme, toteutamme ja onnistumme. Tutustu yhteistyökumppaneihimme täältä. Let’s Clap!


COMMUNICATE – Puhalla yhteen hiileen

MUUTOSTILANTEET, TYÖKULTTUURI, NYKYTILAN KARTOITUS

Se hetki kun juuri olet saanut nuotion syttymään ja taivaalta sataa vettä kaatamalla. Nuotio savuaa ja tuli on tukahtumaisillaan. Miten sytytät nuotion uudelleen kun puut ovat jo kastuneet? Kohennamme työyhteisöjä luovin menetelmin. Toimimme yritysten yhteistyökumppanina yllättävissä tilanteissa ja muutoksessa.


LEADER – Matka uudistukseen

PALVELUIDEN KEHITYS LUOVIN MENETELMIN

Se hetki kun istut autossa ja edessäsi on suoraa moottoritietä. Metsät vilkkuvat sumeina sivuilla. Ajantaju katoaa ja saavut määränpäähän. Rutiinit toistuvat päivästä, viikosta ja vuodesta toiseen. Haluaisitko tehdä tänään toisin ja nähdä metsän puilta? Uudistamme palveluita luovin menetelmin.


ACTIVATION – Luovuuden aalloilla

LUOVUUS VOIMAVARANA – VÄLITÄMME TESTATTUJA KONSEPTEJA

Se hetki, jolloin koet jotain uutta ja uskallat heittäytyä. Tartu kapulaan ja nauti matkasta. Hyödynnä luovan alan ammattilaisten kehittämiä konsepteja. Aktivoimme luovan alan parasta osaamista. Välitämme toimivia konsepteja. Onnistu ensimmäisellä kerralla.


POSITION – Kylvä, kasvata ja erotu eduksi

YRITYSTEN KASVUUN JA KILPAILUKYKYYN VAIKUTTAMINEN

Se hetki, jolloin mustavalkoinen muuttuu värien kirjoksi ja ensimmäinen siemen alkaa itää. Siemenistä kasvaa puutarha. Vaali, kylvä ja kasvata luovuuden siemeniä, nauti puutarhan runsaasta sadosta ja erotu eduksesi. Kasvatamme yrityksiä luovin menetelmin. Tarjoamme yrityksille luovuuden kehittämiseen asiantuntijapalvelua sekä valtakunnallisen luovan alan taiteilijaverkoston työympäristöjen, yhteisöjen ja yritysketjujen tueksi.