Etusivu » blogi » CLAP Taidepalvelut -kysely taiteilijoille tulokset

CLAP Taidepalvelut -kysely taiteilijoille tulokset

Iso kiitos kaikille vastanneille!

Taiteilijat, taidepalveluiden tilaajat, asiakkaat, tuottajat, kaikkki. Kiitos runsaasta aktiivisuudesta kyselystä Taidepalvelut.fi sivustolla. Kun kysely aloitettiin, oli vain me kaksi tiimissä. Kyselyn aikana näimme palautteen, markkinatilanteen, tarpeen ja useita vastauksia omiin kysymyksiimme.

Alkukesästä tekemämme taidepalvelut kyselyn vastaukset ovat valmistuneet. Saimme huikeat 135 vastausta ympäri Suomea! Julkaisimme kyselyn kontaktiverkostollemme useissa kanavissa sähköpostitse ja facebook sivuilla. Olemme koonneet tähän videoon ne tärkeimmät vastaukset sekä aivan mahtavat avoimet kommentit tilanteesta ja tarpeista.

Tämän kyselyn tuloksia on hyödynnetty palveluiden tuottajien ja tilaajien kanssa käydyissä keskusteluissa. Mielenkiintoista on myös se kuinka erilaisia taidepalveluiden tilaajien ja taiteilijoiden ajatukset ovat. Tilaajilta tulee selkeitä ehdotuksia ja taiteilijoilta selkeitä tarpeita mm. palvelumuotoilun, markkinoinnin ja myynnin alueilla.

Tämä Taidepalvelut.fi -kysely kertoo kuinka tärkeätä on kehittää taidepalveluiden välittäjätoimintaa Suomessa. CLAP kehittää.

[siteorigin_widget class=”WP_Widget_Media_Video”][/siteorigin_widget]