CLAP etsii yhteistyökumppaneita palveluiden rakentamiseen yrityksille 2019 - LIFT 2019
Etusivu » blogi » Etsitään luovan alan parasta osaamista – Clap etsii yhteistyökumppaneita

Etsitään luovan alan parasta osaamista – Clap etsii yhteistyökumppaneita

Oletko työskennellyt yritysten kanssa? Uskotko, että palvelusi auttaisi yritysten haasteiden ratkaisemisessa? Oletko kiinnostunut yhteistyöstä, jossa voimme tarjota palveluillesi lisää myyntiä ja tarvittaessa auttaa palvelumuotoilussa? Jos vastasit näihin kysymyksiin kyllä, mahtavaa!

CLAP haluaa rakentaa parasta palvelukokemusta yrityksille. Rakennamme yrityksiin pidempiaikaisia yhteistyökumppanuuksia, kehittämällä palvelupaketit mahdollisimman asiakaslähtöisiksi ja uudistumalla jatkuvasti. Haluamme olla tarina stagella ja löytää luovia työkaluja yritysten haasteiden ratkaisemiseksi. Etsimme yhteistyöhön kanssamme luovan alan edelläkävijöitä – luovan alan parasta osaamista. Oletko se sinä?

Clap etsii yhteistyökumppaneita työskentelyyn yritysten kanssa

Clapin palveluissa käytetään luovaa/taiteellista menetelmää yrityksen tavoitteen saavuttamiseksi. Projektit saattavat olla kertaluontoisia tai jatkuvia. Asiakkaidemme yksiköitä on eripuolilla Suomea. Etsimme luovien alojen ammattilaisia kaikilta sektoreilta. Haluamme tarjota asiakkaillemme Suomen parasta ja uudistua jatkuvasti. Siksi oletamme, että perusasiat ovat jo hallussasi. Näitä ovat esimerkiksi rautainen ammattitaito, kokemus yritysmaailmasta, palvelukuvaus, promomaterialit, jne.

Tässä lyhyt kuvaus CLAPin Communicate-palvelusta, johon haemme luovan alan ammattilaisia yhteistyökumppaniksi. Clap etsii yhteistyökumppaneita pitkäaikaiseen yhteistyöhön.

Tarve yrityksessä: MUUTOSTILANTEET, TYÖKULTTUURI, NYKYTILAN KARTOITUS

” Se hetki kun juuri olet saanut nuotion syttymään ja taivaalta sataa vettä kaatamalla. Nuotio savuaa ja tuli on tukahtumaisillaan. Miten sytytät nuotion uudelleen kun puut ovat jo kastuneet? Kohennamme työyhteisöjä luovin menetelmin. Toimimme yritysten yhteistyökumppanina yllättävissä tilanteissa ja muutoksessa. ”

Klikkaa tätä linkkiä ja kerro meille palvelustasi lisää. Täytä kaikki kohdat mahdollisimman huolellisesti.

*) Sivun kuvituskuva on otettu loistavasta LIFT Helsinki 2019- tapahtumasta, jossa oli kaksi isoa lavaa täynnä parhaita esimerkkejä luovien alojen ammattiosaamisesta. Paras seminaari tehdään parhailla yhteistyökumppaneilla ja tiimillä. CLAP osallistui tapahtumaan vierailijana ja verkostoitujana. Tutustu #lifthelsinki 👍