Kuvataiteilina Saara Kiuru

Luova kasvu, oivalla uusin menetelmin – työpajavalmennus

Uusi liiketoimintaa kasvattava idea voi tulla työntekijältäsi ja uudet innovaatiot ja erottumiskyky ovat yrityksen elintärkeä keino erottua markkinoilla.
Kuvataiteilija, luova osaaja ja kouluttaja Saara Kiuru tarjoaa luovuuden aktivointia yrityksiin ja työyhteisöihin. Palvelupaketti ei vaadi aiempaa luovan alan osaamista. Luovien menetelmien hyödyntäminen työelämän vastapainoksi luo uusia voimavaroja niin työntekijöille, johtoryhmälle kuin kokonaisille työyhteisöille ja auttaa ylittämään mukavuusrajoja.

Työpajasarja on neljä osainen ja pitää sisällään neljän eri aihealueen ympärille räätälöidyt työpajat, sekä välitehtävät.
Työpajat toteutetaan neljänä eri päivänä saman ryhmän kanssa. Kokonaiskesto 12h. Eli noin 3h per päivä. Verkkotehtävien tekeminen vie aikaa noin 1-1,5 tapaamiskertojen välillä.

1. päivä Yhteishengen herätys 3h

Yhteishenkeä, luovuutta ja tunnetasoa herätteleviä kehollisia- ja kynäharjoitteita. 1 ja 2 päivän välissä jokainen pohtii verkkotehtävän avulla, mitä luovuuden aktivointi itsessä herätti ja mitä kehittämiskohtia, ajatuksia ja oivalluksia syntyi.

2 päivä – Matka uudistumiseen 3h

Kollaasityöskentelyä. Lehtileikekuvia ja omia värisekoitteita yhdistellen rakennetaan valitusta aiheesta ”tarina”, kokonainen teos. Lehtikuvien käyttäminen laskee suorituspaineita, piirtämisestä ja maalaamisesta. Ennen seuraavaa päivää pohditaan tuotosta kirjallisesti verkkotehtävän avulla.

3 päivä – Luovuuden aalloilla

Etätehtävän purkamista. Miten annat aaltojen viedä purjettasi? Uskallatko luottaa tuulen voimaan? Päivän aikana pohdimme pelkojamme, sitä mikä estää unelmoimasta. Mitä uskaltaisimme ja haluaisimme, jos emme pelkäisi. Verkkotehtävä.

4 päivä – Matka muutokseen

Miten sovellat kokemaasi luovuutta ja flow tilaa työhösi ja arkeesi. Kokoamme suurimmat oivallukset ja opit ryhmän kanssa. Luomme työyhteisöön luovan työyhteisön yhteiset pelisäännöt..

Saara Kiuru – Let ́s Clap!

Clap auttaa yrityksiä valitsemaan sopivan palvelun ja tekee alkukartoituksen yritykselle.
-> Kartoitus on taiteilijalle työkalu, jolla palvelukokonaisuus saadaan mahdollisimman hyvin palvelemaan kunkin työyhteisön tarpeita. Clap suunnittelee yritykselle sopivan työpajasarjan yhteistyössä taiteilijan kanssa. Taiteilija toteuttaa suunnitelman mukaisen palvelukokonaisuuden yrityksessä. Clap kerää palautteen toteutetusta palvelusta.

Työpaja voidaan räätälöidä myös yrityksen toiveiden mukaisesti. Pyydä tarjous työpajasarjasta: myynti@clap.fi

Saara Kiuru Luova kasvu, oivalla uusin menetelmin - työpajavalmennus on tehokas työkalu kaikille organisaation kehittämisestä kiinnostuneille yrityksille.

Osallistujien esimerkkitöitä työpajoista