Activation – Työyhteisön innoittaja Ossi Raippalinna & company

Osallistava rummutus ja tanssityöpaja                                                     

Innostu länsiafrikkalaisista rytmeistä ja kokeile jotain aivan uutta. Osallistava työpaja, jossa kaikki työyhteisön jäsenet ovat samalla viivalla ja onnistuminen on mahdollista vain yhdessä muiden kanssa. Ennakkoluulot voi heittää nurkkaan ja onnistumisen kokemus on taattu. Työpajassa nousee esille teemat: omien mukavuusrajojen ylittäminen, uskaltautuminen uuteen, yksilön rooli yhteisöissä ja yhteinen ilo. Anna uudelle mahdollisuus! Työyhteisön jäsenet pääsevät soittamaan ja tanssimaan ammattimuusikkojen kanssa. Työpajaan tuodaan mukana tarvittava määrä djembe-/dundunrumpuja. Kesto 1.5h

Osallistujamäärä voi vaihdella 10-40 henkilöön.

Työpajan vetäjänä Ossi Raippalinna

on kokenut rummutuksen opettaja, hän on opettanut satoja oppilaita vuodesta 2006 lähtien. Hänen selkeät opetusmetodinsa takaavat ensikertalaisellekin iloisen ja antoisan rummutuskokemuksen. Ossi on saanut oppinsa länsiafrikkalaisilta mestareilta. Hän on opiskellut djembemusiikkia mm. Senegalissa, Burkina fasossa ja Malissa.

Ossi Raippalinna – Let´s Clap

Clap auttaa yrityksiä valitsemaan sopivan palvelun ja tekee alkukartoituksen yritykselle.
-> Kartoitus on taiteilijalle työkalu, jolla palvelukokonaisuus saadaan mahdollisimman hyvin palvelemaan kunkin työyhteisön tarpeita. Clap suunnittelee yritykselle sopivan työpajasarjan yhteistyössä taiteilijan kanssa. Taiteilija toteuttaa suunnitelman mukaisen palvelukokonaisuuden yrityksessä. Clap kerää palautteen toteutetusta palvelusta.

Työpaja voidaan räätälöidä myös yrityksen toiveiden mukaisesti. Pyydä tarjous työpajasarjasta: myynti@clap.fi